2021 Yeni Renault Kangoo İnceleme

ABONE OL
2021 Yeni Renault Kangoo İnceleme

Renault Kangoo Türkiye’de satışı yapılan önemli ticari araçlardan bir tanesidir. Uzun süredir tasarımında çok fazla değişikliğe gidilmemiş olan Kangoo’da 2021 yılı itibariyle önemli değişimler yaşandı. Hafif ticari araç segmentinde ve aile araçları kategorisinde bulunan araç yeni tasarımıyla adından çok söz ettirdi.

1 Nisan’dan itibaren satışları başlayan araç Dacia Sandero modeline benziyor, ancak markanın hedefinde yeni aile minibüsü olmak var. Yeni Renault Kangoo ön ve arkada LED ışıklara sahip olarak üretilmiş. Ön farlar ve arka stop farlar LED olarak sunulacak.

2021 yeni Renault Kangoo, Mercedes Citan’ın kardeş modeli olacak. Hatta Renault-Nissan ve Mitsuishi ittifakından daha güzel versiyonların ortaya çıkması da muhtemel.

Yeni Renault Kangoonun iç mekanı da akıllı bir şekilde tasarlanmış. Pratik çözümler doğrultusunda gösterge paneli daha kaliteli malzemeden üretilmiş. Aracın ses yalıtımı selefine göre % 10 oranında daha geliştirilmiş.

Araç hafif ticari segmentte olduğu için saklama bölümlerine de önem vermiş. Bagaj tüm koltuklar dik haldeyken 775 litrelik eşyayı saklayabiliyor.

Aracın iç hacmi arkadaki yolcularında bacak boyunun geniş olmasına imkan sağlamış. Arkada oturan yolcular ön koltuklarla arada kalan mesafeden memnun. Arkada bulunan iki sürgülü kapı arkada rahat oturuş sağlıyor.

Yeni Renault Kangoo’nun motoruna baktığımızda 100 HP 1.0 litrelik TCe üç silindirli, 130 HP 1.3 litrelik TCe dört silindirli benzinli ve 1.5 litrelik dCi dizel seçenekler var. Renault, Kangoo modelinin bir üst versiyonunda elektrikli olmayı hedeflediğinin de altını çizelim. Elektrikli Renault Kangoo’nun panelvan varyantı, WLTP döngüsünde 265 km sürüş menzili vaat ediyor. Yeni Renault Kangoo iç mekan tasarımıyla modern araçları aratmıyor diyebiliriz.

2021 Yeni Renault Kangoo Özellikleri

  • Aktif acil durum freni
  • Hız sabitleyici
  • Yokuş iniş kontrollü hız sınırlayıcı
  • Adaptif hız sabitleyici
  • Şeritte tutma asistanı (şerit takip)
  • Kör nokta uyarı sistemi
  • Kablosuz şarj
  • 8 inç dokunmatik ekran
  • Renault Easy Link bilgi eğlenceli sistemi

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

19.02.2021

Cilalı Oto Şampuanı Nasıl Kullanılır

10.09.2020

Akü Nedir

15.03.2023

Ehliyet Direksiyon Sınavı Ne Zaman 2021

06.04.2022

Afyonkarahisar İscehisar Sürücü Kursları - İscehisar Ehliyet Kursları