2022 BMW 2 Serisi Coupe İncelemesi

ABONE OL
2022 BMW 2 Serisi Coupe İncelemesi

Birinci sınıf kompakt bir otomobilde zengin bir deneyim arayan sürücüler için, BMW markasının model yelpazesi, bariz bir ilk tercih noktası.

Yeni BMW 2 Serisi Coupe, sürüş keyfini özellikle konsantre bir pakette tamamlıyor.

İki kapılı modelin yeni versiyonu, selefini geride bırakan dinamik performansıyla heyecanlandırıyor. Genç ve dışa dönük bir hava, baştan sona tasarlanmış ve mükemmel şekilde dengelenmiş sürüş özellikleriyle yeni BMW 2 serisi Coupe çevik, hassas ve kontrol edilebilir yol tutuşu sunmaya yönelik bir araç diyebiliriz.

BMW 2 serisi Coupe, kendi segmentinde spor standartlarını her zamankinden daha fazla vurguluyor. Klasik arkadan çekişli sürüşü, rakipsiz altı silindirli sıralı motor ve öne çıkmasına yardımcı olan yeni donanım özellikleri ile lider konumunu en çarpıcı şekilde vurguluyor.

Yeni BMW 2 Serisi Coupé'nin, sürüş keyfi, modern spor otomobil havası ve geliştirilmiş premium hissi veriyor. Sürücü ve ön yolcu spor koltuklar daha fazla alana sahip. Arka bölümde, rahat koltuk tasarımına sahip iki tam boy koltuk bulunuyor bu da arkada oturanlar için daha konforlu yolculuk imkanı sağlıyor.

BMW 2 Serisi Coupe

Yeni BMW 2 Serisi Coupe, 8 Temmuz 2021'de İngiltere'deki Goodwood Festival of Speed'de dünya prömiyerine çıkmıştı. 2022'nin başında üç model varyantı ile piyasaya sürülecek. Serinin zirvesinde BMW M'nin dört tekerlekten çekişli BMW M240i xDrive Coupé'si olacak. Bu performans odaklı model, 275 kW/374 hp sıralı altı silindirli motora sahip. Dört silindirli benzinli ve dizel motorlu varyantlar da yine dikkat çeken seriler içinde.

Yeni BMW 2 Serisi Coupe'nin göze çarpan sportif karakteri, boyutlar ve tasarımdan ağırlık dağılımına, gövde yapısından, aktarma organlarına ve şasi mühendisliğinden iç mekana kadar her ayrıntısı titizlikle tasarlanmış.

Yeni kompakt spor otomobilin dış boyutları, mükemmel sürüş dinamikleri için ideal bir başlangıç ​​noktası sağlıyor. 4.537 milimetrelik araç uzunluğu ve 1.838 milimetrelik genişliğe sahip olan araç selefinden daha uzun ve geniş, ancak yeni model 28 milimetre daha yere yakın.

Yeni BMW 2 Serisi Coupé, birinci sınıf kompakt segmente olağanüstü sportif yeteneklere sahip.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili detaylı bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

18.11.2020

Araba Klimasının Soğutmama Nedenleri Nelerdir

05.02.2021

Bir Arabaya En Fazla Kaç Kişi Binebilir

08.12.2022

İkinci El Araç Hasar Kaydı Nasıl Öğrenilir?

17.02.2021

Ehliyet İçin İstenilen Biyometrik Fotoğraf Nedir