2022 Genesis G70 Shooting Brake İncelemesi

ABONE OL
2022 Genesis G70 Shooting Brake İncelemesi

2022 Genesis G70 lansmanını gerçekleştirerek üzerindeki perdeleri kaldırdı. Avrupalı müşteriler düşünülerek tasarlanmış olan araç, yeni modelde G70 sedanı temel almış.

2022 Genesis G70 Shooting Brake Dış Özellikleri

Yukarıda da belirttiğimiz gibi tasarım G70 sedandan alınmış olması Genesis G70 Shooting Brake’in Sedan G70 ile aynı boyutlarda olmasına imkan sağlamış. Aracın uzunluğu 4.685 mm genişliği ise 1.850 mm. 1.400 mm yüksekliğinde ve 2.835 mm dingil mesafesinde olan araç dikkatleri üzerine çekebilmeyi başardı.

Aracın yanına geçip baktığınızda önden arkaya doğru uzanmış olan tek parça cam kapak ve entegre spoyler kombinasyonunu görebiliyorsunuz. Bu özellik araca atletik bir tasarım kazandırmış.

2022 Genesis G70 Shooting Brake İç Özellikleri

Araçta kullanım konforunun yanı sıra kaliteli malzemeler kullanılarak bir iç tasarım hazırlanmış. Sedan modele göre % 40 oranında büyük olan arka koltuklar çok yönlü olarak bölünebiliyor.

2022 Genesis G70 Shooting Brake Motor Özellikleri

Sekiz ileri otomatik şanzımanla arka tekerleklere 252 beygir gücü gönderen turbolu 2,0 litrelik 4 silindirli motor bulunuyor. Araçta 4 tekerden çekiş isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. Aracın motoru sürücünün kullanım esnasında kendisini güvende hissetmesine neden oluyor.

G70,dengelenmiş sürüş ve yol tutuş özelliklerine sahiptir. Süspansiyonu pürüzlü yollarda ve virajlarda aracın daha kontrollü ve sakin hareket etmesine imkan sağlıyor.  Güçlü 3.3T motor, sürücünün gerektiğinde sürüşü sertleştirmesine izin veren uyarlanabilir amortisörlerin avantajına sahip. Direksiyon çoklu sürüş modları arasında geçiş yaparak ayarlanabilir bu da araca daha hoş bir keyif katmış.

Yakıt Tüketimi Nasıl?

G70 modeli içerisinde yakıt tüketimi konusunda en verimlisi 2.0 litrelik turbo motorlu arkadan çekişli versiyondur. Aracın motorunun yüksek olduğu göz önünde bulundurulduğunda aslında standart otomobillere göre daha fazla yakıt tüketmektedir.

İç Mekan, Konfor ve Kargo

Lüks bir deneyim sunan otomobil sürücü odaklı olarak tasarlanmış. Aracın iç mekanında kullanılan kaliteli malzemeler aracın iç görselini daha da güzelleştirmiş. Ön konsoldan koltuklara varıncaya kadar kullanılan kumaşlar aracın spor tasarımını daha fazla ön plana çıkarmış.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

30.03.2020

Sürücü Belgesi Almaya Engel Olacak Suçlar

24.03.2021

Jel Akünün Avantajları Nelerdir

01.10.2020

Bagaj Nedir

26.04.2021

Motor Gücü Neden Düşer