2022 Hyundai Kona İnceleme

ABONE OL
2022 Hyundai Kona İnceleme

Hyundai Kona, 2022 modelinde cesur, pratik ve sürüş konforunu harmanlayan harika bir sunum yapıyor. Hyundai’nin SUV modeli olan Kona iki farklı dört silindirli motorla piyasaya sürülecek. 2,0 litrelik motor biraz hantal gibi olduğundan turbolu 1,6 litrelik motor çok daha avantajlı olacak gibi duruyor.

2022 Hyundai Kona’daki Değişimler Neler?

2022 model Hyundai Kona üzerinde ciddi değişimler söz konusu. İç ve dış tasarımda önemli değişimler yapılmış. Yeni çamurluk tasarılarından aydınlatma elemanlarına varıncaya kadar farklılık söz konusu.

Aşağıda 2022 Hyundai Kona’daki değişimlerden bazıları listelenmiştir.

  • İnceltilmiş dış tasarım
  • Sportif N Line döşeme
  • Motor için yeni CVT
  • Mevcut 1.6 litrelik motor için yükseltilmiş güç, yeniden ayarlanmış çift kavramalı şanzıman
  • Daha fazla bagaj alanı ve ikinci sıra diz mesafesi
  • 3 inç dijital gösterge paneli ekranı
  • 10,3 inç bilgi-eğlence sistemi
  • Elektronik park freni
  • Bardak tutucular ve ayak boşlukları için ortam aydınlatması

2022 Hyundai Kona Motor özellikleri

2.0 litrelik dört silindirli motor, 2022 model yılı için 147 hp ve 132 lb-ft tork olacak şekilde hazırlanmış. Yedi vitesli çift kavramalı şanzıman mevcut.

Kona yeniden tasarlanmış dijital gösterge ekranı, kablosuz akıllı telefon şarjı ve ısıtmalı arka koltuklar dahil olmak üzere birkaç ekstra özelliğe sahip. Standart olan 7,0 inç bilgi-eğlence ekranı 8,0 inç olarak yeniden tasarlandı.

Motor, Şanzıman ve Performans

Kona'da iki güç aktarma organı mevcuttur: SE ve SEL modelleri 147 beygirlik dört silindirli ve altı vitesli otomatik şanzımanla üretilecek

Yedi vitesli çift debriyajlı otomatik vites, hızlı ve sorunsuz bir şekilde vites değiştirmenize imkan sağlıyor, ancak aracı park ederken ya da trafikte yavaş giderken bu biraz sorun olabilir.  Kona, çevik yol tutuşu ile 2022 yılında satın alınabilecek modeller arasında en iyilerinden bir tanesi diyebiliriz.

Aracın süspansiyon sistemine baktığımızda SUV araçlarda görmeye alışık olduğumuz aşırı sarsıntıyı göremiyoruz, çünkü aracın kabin içi de iyi izole edilmiş.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.02.2021

Psikoteknik Belgesi Testinde Nelere Bakılır

21.10.2020

Doğru Sürüş Pozisyonu Nasıldır

21.08.2020

Trafik Sigortası Tedavi Masraflarını Karşılar Mı

03.06.2021

Trafikte Durma, Duraklama ve Parketme