2022 Hyundai Tucson İnceleme

ABONE OL
2022 Hyundai Tucson İnceleme

Hyundai son zamanlarda Türkiye piyasasında önemli bir yükseliş trendi yakalamıştır. Küçük SUV sınıfında cüretkar tasarıma sahip olan araç 2022 modeliyle de merakla bekleniyor.

2,5 litrelik 4 silindir benzinli bir motorla üretilecek olan 187 beygire sahip. 8 ileri otomatik ve 4 tekerden çekişle üretilen araç eski modelden çok farklı değil. Öne çıkan yeni tasarımlara baktığımızda ise çamurluklarda daha abartılı çıkıntılar bulunuyor. Aracın kapılarından geçen keskin hat ve arka kapak camı altına yerleştirilmiş bir logo mevcut.

Aracın dış tasarımına baktığımızda gündüz yanan farlar dikkati çekiyor. Aracın dışı ne kadar etkileyiciyse iç tasarımı da o kadar iyi düşünülmüş.  İç tasarımda ön konsola baktığımızda 10,3 bilgi eğlence ekranı düşünülmüş. Sürücünün önünde gölgelik yapmaması için ekran sezgisel bir arayüze sahip.

Araçta karartılmış araka camlar mevcut. Bu da arkada oturan yolcunun daha rahat hareket edebilmesine imkan sağlıyor. SUV bir araç olması arka tarafın daha geniş olmasını ve bagaj hacminin de yeterli büyüklükte olmasına imkan tanımış.

Aracın ön ızgarasına baktığımızda kalın şeritler dikkati çekiyor. Izgaraların bittiği yerde başlayan gündüz farları araca asil bir görüntü kazandırırken önden sinirli bir duruş ta gözden kaçmıyor.

Hyundai logosu yine aracın ön ızgarasının tam ortasına yerleştirilmiş. Çamurluk ağızlarındaki plastik malzeme aracın havalı ve spor duruşunu güzelleştirmiş.

Aracın ön bölümünde yine farklı olarak karşımıza çıkan şey aydınlatmalar oluyor. Farlar 4 farklı şeritten oluşuyor ve yolda tam bir aydınlatma sağlıyor. Sisler de aracın ön bölümüne çok iyi oturtturulmuş. Izgara ve aydınlatma bir uçtan diğer uca araçta mükemmel bir tasarım bütünlüğünü gösteriyor.

Aracın iç dizaynında göğüs bölümü oldukça sade düşünülmüş. Panelde yalnızca iki farklı yuvarlak gösterge bulunuyor. Kilometreyi ve devir saatini gösteren ekranlar iç tasarıma ayrı bir hava katmış diyebiliriz.

Direksiyonun tam ortasına yine Hyundai logosu konulmuş ve direksiyondan bilgi eğlence ekranını kontrol edebiliyorsunuz.

Önceki nesle göre çok daha konforlu olan araç koltuklarıyla da hem yeterli alanı oluşturmuş hem de uzun mesafelerde konfora odaklanmış.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

11.05.2021

Motor Yağı Lekesi Nasıl Çıkar

11.11.2020

En Çok Tercih Edilen İkinci El Otomatik Vites Araçlar

09.12.2020

Alkol Sürüş Yeteneğini Nasıl Etkiler

10.08.2022

Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2022