40 Bin TL’ye Kadar Alınabilecek Arabalar

ABONE OL
40 Bin TL’ye Kadar Alınabilecek Arabalar

İkinci el araç almak istiyorsunuz ancak bütçeniz yalnızca 40 bin TL’ye kadar sınırlı. Doğal olarak bu bütçeyle alabileceğiniz araçları merak ediyor olabilirsiniz. Aşağıda size 40 bin TL’ye alınabilecek araç önerileri hakkında bir liste hazırladık. İkinci el aracınızı bu listeye göre tercih edebilirsiniz.

Chery Kimo

Çin malları sevilmiyor olsa da otomobilleri için aynı şeyi söyleyemeyiz. Chery Kimo 40 bin TL’ye kadar alınabilecek araç listesinin en başında yer alıyor. Bu tip bir araç almak istiyorsanız 1,3 benzinli motoru tercih edebilirsiniz. Önermemizin nedeni hem yüksek model bir araç almış olmanız hem de diğer araçlara göre daha fazla donanıma sahip olmasıdır.

Chevrolet Kalos

Chevrolet , Avrupa pazarından çekilmesinden sonra geride çok soru işareti bıraktı. Güzel bir araç olmasına karşın Türkiye’de çok fazla tutulmuyor olması aracın fiyatının da düşük kalmasını sağladı. Eğer Chevrolet Kalos almayı düşünüyorsanız 1,2 ve 1,4 benzinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Ancak şunu da belirtelim bu fiyatı temizini bulmanız da biraz zor olabilir.

Citroen Saxo

Listemizin üçüncü sırasında bulunan Citroen Saxo bu fiyatlara alınabilecek en ideal araçlardan bir tanesidir. 1,5 dizel seçeneğine göz atabileceğiniz gibi benzinli modelini almanız sizin için daha mantıklı olabilir.

Dacia Logan ve Solenza

Eğer Türkiye’de en uygun fiyatlı bir araçtan bahsediliyorsa orada Dacia’nın olmaması mümkün değil. Logan 1,4 benzin ya da 1,5 dCi dizel motorunu satın alabilirsiniz.

Daewoo Nexia

Güney Kore menşeli bir araç ve yüzü bu zamana kadar hiç gülmedi. Sevmeyeni çok olsa da yine de ülkemizde taraftarının da olduğunu söyleyelim. Aracın en güzel yanı parça sorunu yaşamayacağınızdır.

Fiat Albea ve Siena

40 bin TL’ye kadar alınabilecek en mantıklı araçlar arasında Fiat Albea ve Siena’da bulunuyor. Her ikisi de Türkiye’de bir zamanlar sıkça taksi olarak kullanıldı. Bunun için ikinci el alırken taksiden çıkma olup olmadığına dikkat etmeniz önemli.

Fiat Palio

Küçük ancak oldukça seri olan Palio, Türkiye’de bir zamanlar popüler olmuş araçların başında geliyor. Aracın dayanıklılığı çok yüksek olmadığından ikinci elini ararken temizini bulmaya dikkat etmelisiniz. 1,2 benzinli ve 1,3 dizel modeli tercih edilebilir. Dizel modellerinin de bir zamanlar şirket aracı olabileceği ihtimalini göz ardı etmeyin.

Otomobiller hakkında merak edilen bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.11.2020

Boyasız Göçük Onarımı Nedir

15.08.2023

Temmuz Ayı En Çok Satan Arabalar

25.11.2020

Asli Kusur Nedir

22.05.2020

Mardin Sürücü ve Ehliyet Kursları