Cooper Tires Lastik İncelemesi - Cooper Tires Lastik İnceleme

ABONE OL
Cooper Tires Lastik İncelemesi - Cooper Tires Lastik İnceleme

Cooper Tires, sektörün uygun fiyatlı markaları arasında yer alır. Ancak Cooper'ın düşük fiyatları kaliteden ödün verdiğiniz anlamına gelmiyor?

Cooper Tires markası 1914'te üretime başlamış olmasına rağmen, hala sektördeki en yeni lastik üreticilerinden biri olarak düşünülür. Cooper Tires, son yıllarda Ford, Volkswagen ve Mercedes-Benz gibi dev markalarla işbirliği yaparak lastik üretimine başladı.

Cooper, üç büyük lastik markasından biri olarak kabul edilmese de piyasadaki en uygun fiyatlı lastiklerden biri olarak kabul ediliyor. Cooper Tires otomobiller, kamyonlar, SUV'lar ve minivanlar için lastik üretimi yapmaktadır. Bağımsız bir üreticisidir, bu nedenle ürünlerini bayiler, ulusal perakendeciler ve toptan satış siteleri aracılığıyla dağıtır bunun içinde bazen Cooper lastiklerini bulmanız zor olabilir.

Tüm tüketici lastikleri gibi Cooper Tires lastikleri de üretim aşamasında bir dizi testlerden geçer buna göre lastiklerin değerleri çekiş, sırt aşınması ve sıcaklık direncine göre değerlendirir.

Cooper Tires Lastik Özellikleri

Çekiş: Cooper Tires lastikleri yola iyi tutunur ancak uygun fiyatlı olarak satılmasının nedenlerinden birisi de çekişinin olduğunu söylemek gerekir. Bilindiği üzere lastikler çekişlerine göre değerlendirilirken harfler verilir ve bu lastiklerin derecesi B olarak değerlendirilebilir. 

Sırt Aşınması: Marka lastiklerde aşınmaya çok büyük önem vermiştir. Bunun içinde sırt aşınması kolay kolay olmaz. Her lastikte olduğu gibi kullanım ömrü sonrasında sırt aşınmasında problem yaşanabilir.

Sıcaklık direnci: Cooper Tires sıcaklık direnci konusunda başarılıdır. Bunun içinde Ford, Volkswagen ve Mercedes-Benz gibi hızlı olan markaların tercihi olmuştur.   

Cooper'ın En Popüler Lastik Modelleri

Cooper Tires yedek lastikler konusunda uzmanlaşmıştır bunun içi arazi ve ve performans lastikleri tercih edenler için güvenilir bir seçenek haline gelmiştir.

Cooper Tires’in en yüksek puan alan lastiklerinden bazıları şunlardır:

Cooper Zeon LTZ: Arazi ve normal sürüşler için özel bir hibrit tasarıma sahip bir arazi kamyonu ve SUV lastiği

Cooper Evolution Tour: Uzun sırt ömrü ve yenilikçi güvenlik özellikleri ile konforlu bir sürüş hissi için üretilmiş dört mevsim lastiği

Cooper CS5 Ultra Touring: Kuru ve ıslak zeminlerde güçlü çekiş için silika hamurlu uzun ömürlü dört mevsim lastiği

Cooper Evolution Winter: Yol gürültüsünü azaltma, düşük yuvarlanma direnci ve buzda ve karda optimum frenleme için tasarlanmış çivili bir kış lastiği

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

30.03.2020

Teorik Ehliyet Sınavı

30.12.2021

Travers Nedir? Hangi Araçlarda Travers Vardır

06.10.2022

Ehliyet Sınavından Kaç Puanla Geçilir

12.10.2020

Trafik Sigortası Rücu Şartları Nelerdir