Ehliyet Kursu - 2021

ABONE OL
Ehliyet Kursu - 2021

Ehliyet almak isteyen her adayın öncelikli olarak ehliyet kursuna yazılması gerekir. Bu zorunlu işlemi tamamlamanızın ardından alacağınız teorik dersler ve direksiyon eğitimi sonrasında elektronik sınava girmeniz ve bu sınavdan en az 70 puan almanız gerekir. Bu puanın altında alanlar direksiyon sınavı için hak kazanamayacağı gibi üzerinde alanlarda direksiyon sınavına hak kazanmış olurlar.

Ehliyet alma sürecinde adayların en çok takıldıkları husus direksiyon sınavıdır. Çünkü ehliyet kurslarında zorunlu olarak verilen eğitim süresi ister istemez sürücülere yetmeyebiliyor. Doğal olarak bazı sürücüler kendi araçlarıyla bazıları da ehliyet kursundan alacakları ekstra direksiyon dersiyle kendilerini sınava hazırlamaya çalışıyorlar. Bu süreçte iyi bir ehliyet kursu bulabilmek ise önemlidir. Sıradan bir kurs belki size iyi bir teorik eğitim sağlayabilir, lakin araçları iyi olmayan bir ehliyet kursu sizi sınavda zora sokabilir. Bu nedenle sürücü adaylarının önceliği ehliyet kursu seçimine dikkat etmesi olmalıdır.

Sitemiz üzerinde bulunan ehliyet kursları hangi şehirdeyseniz tamamını kapsamaktadır. Sitemiz üzerindeki filtreleme yönteminden bulunduğunuz şehri seçtiğiniz de size en yakın ve en iyi sürücü kurslarını bulabilirsiniz.

Ehliyet Kursu Seçiminde Dikkat Edilecekler Nelerdir?

Ehliyet kursuna yazılmadan önce iyi bir araştırma yapmanız gerekiyor. Kursun size hem teorik hem de direksiyon eğitimi vereceğini bilin ve bunların hangi tarihlerde ve size ne kadar uygun olduğunu araştırın. Burada bilinmesi gereken husus ehliyet alabilmek için ödenen ücret ciddi boyutta bunun için siz süreçte ne kadar seçici olursanız hem ehliyet alma sürecinizi uzatmamış hem de psikolojik olarak bunun baskısını yaşamamış olursunuz.

2021 Direksiyon Eğitim Saatleri

Ehliyet kursu seçiminde direksiyon derslerinin de önemli olduğunu belirttik. Buna göre ehliyet kursunun size sunacağı eğitim saati sabittir. İlk kez ehliyet alacak kişiler için direksiyon eğitim saatleri şöyledir;

  • A1 A2 ve B1 sınıfı ehliyetler için 12 saat
  • A sınıfı sertifikalar için 6 saat
  • B sınıfı sertifikalar için 14 saat
  • BE sınıfı sertifikalar için 6 saat
  • D1 sınıfı sertifikalar için 7 saat
  • D sınıfı sertifikalar için 14 saat
  • C1 sınıfı sertifikalar için 10 saat
  • C sınıfı sertifikalar için 20 saat
  • C1E, CE, D1E ve DE sınıfı sertifikalar için 6 saat
  • F sınıfı sertifikalar için 12 saat
  • M sınıfı sertifikalar için 12 saat

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

27.01.2022

Hayrabolu Sürücü Kursları - Hayrabolu Ehliyet Kursları

07.03.2022

Lokal Boya Nedir, Lokal Boya Nasıl Anlaşılır

17.06.2021

Kadınların Araç Kullanması Caiz mi

02.07.2021

Karavan Nasıl Seçilir