En İyi Araba Oyunları

ABONE OL
En İyi Araba Oyunları

Otomobil düşkünleri olarak yalnız reelde kullanmayı değil aynı zamanda sanalda da araba yarışlarına ilgi duyuyoruz. Aşağıda bahsedeceğimiz online oyunlar ise piyasada bulunan en iyi araba oyunlarını kapsıyor.  Eğer daha önce oyunları denememişseniz aşağıda genel olarak oynamanız gereken en iyi araba oyunlarını sizin için anlattık.

Oynanması gereken en iyi araba oyunu önerileri

Otomobil tutkunları genellikle araba oyunlarını oynamayı tercih ediyor. Bu oyunların popüler olması beraberinde yeni oyun tercihlerini de gündeme getiriyor.

Yarış oyunları bilgisayar üzerinde en eski oyunlar kategorisinde bulunuyor. İlk zamanlarda oyunlar eğlence amacıyla oynanmış olsa da zamanla daha fazla geliştirilmiş olduğundan yeni sürücü adaylarına nasıl araba kullanılabileceği konusunda da bilgi veriyor.

Assetto Corsa

Araba oyunları içerisinde en gerçekçi olma özelliğine sahip olan oyun, oyuncusuna pek çok araç seçeneği sunuyor. Oyunun genel görünümüne baktığımızda grafiklerinin çok iyi düşünülmüş olduğunu görebiliyoruz. Bu da oyuncuya gerçek bir aracın içerisindeymiş hissi veriyor.

Burnout Paradise

Hız tutkunu olanların tam istediği gibi bir oyun. Yani oyun içerisinde kaza yapmış olmak bile size heyecan veriyor. Oyun şehir içinde geçiyor ve diğer yarışçılarla biraz mücadele içerisine girerek onlarla yarış yapabilirsiniz.

Dirt Rally

Oyun piyasaya sürüldüğünde tüm yarış severlerden tam not aldı. Grafikleri ve sesleri başarılı olan oyun, oyuncuya gerçekçi bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Colin McRae Rally 2.0

Yarış severler tarafından tam not almış oyunlardan bir tanesi de Colin McRae Rally 2.0 oyunu. Gerçekçi bir ralli deneyimi sunan oyunda aracın kontrolü size gerçek bir araba sürüyormuş hissi veriyor. Oyunun en büyük özelliği kendinden sonra çıkan ralli oyunlarıyla sürekli kıyaslanıyor olmasıdır.

Gran Turismo 5

Oyunda kullanabileceğiniz araç seçenekleri ve gideceğiniz pist seçenekleri çok fazla. Grafikleri başarılı oyunda aksiyon sesleri de başarılı dizayn edilmiş.

Forza Horizon 3

500’ün üzerinde kullanabileceğiniz araç seçeneğiyle saatlerce oynasanız bile sıkılmayacağınız bir oyun.

Lotus III: The Ultimate Challange

Bir döneme damgasını vurmuş olan oyun iki boyutlu olsa da üç boyutlular piyasaya sürüldüğünde bile oynanmaya devam etmiştir.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

29.03.2021

Araçtan Yola Çöp Atmanın Cezası 2021

22.03.2021

Sürücü ve Yol Konulu Sevilen Filmler

09.12.2020

Sürücü Kursları Kapandı mı? Ehliyet Sınavları Ne Zaman Olacak

16.03.2021

Araba Motoru ve Parçaları Nelerdir