En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir

ABONE OL
En Sessiz Lastik Modelleri Hangileridir

Bir otomobilin performansını etkileyen en önemli unsurların başında lastikler gelir. Satın aldığınız lastiğin özelliği performansın belirlenmesini sağlar.

Lastiğin yol tutuşu ne kadar yüksek olursa, sürüş keyfini ve konforunu da o kadar artırır. Bu nedenle araçta bulunan lastiğin mutlaka mevsim şartlarına uygun olması gerekir. Lastikler üretim esnasında yalnızca performans değil aynı zamanda gürültü konusunda da ektra donanıma sahip hale getirilirler. Bir lastiğin sessiz çalışabilmesi için daha az disebel değerine sahip olması gerekir. Sound Comfort özelliği bulunan lastikler daha keyifli sürüşe sahiptir.

En Sessiz Yaz Lastikleri Hangileri?

Yaz lastikleri kışın dışında diğer aylarda da kullanılabilir. Özel olarak üretilmiş olduğundan dolayı viraj alma ve fren kapasitesi konularında da üst düzey performans sergiler. En sessiz yaz lastiği modellerinden bazıları şunlardır:

GoodYear EfficientGrip

GoodYear’ın EfficientGrip modeli en sessiz lastiklerdir. Performans ve konfor özelliğinin yanı sıra yakıt ekonomisi de sağlar. Bu modelde silika sırt bileşeni bulunur ve buda lastiğin daha uzun süre kullanımını sağlar. EfficientGrip serisi lastikler ıslak zemin sınıfındaki diğer lastik modellerine göre daha yüksek performans ve frenleme mesafesi ile güvenli bir sürüş deneyimi sağlar.

Bridgestone Potenza S001

Kuru ve ıslak zeminde yüksek yol tutuş özelliğine sahip olan Bridgestone Potenza S001, viraj hakimiyeti konusunda da iyidir. Bu model Ferrari ve Aston Martin gibi yüksek performanslı otomobiller için üretilmiştir. Bridgestone Potenza S001 serisinin 68 disebel ses seviyesi vardır. Bu da onu sessiz lastikler sıralamasının yukarısında olmasını sağlamıştır.

Bridgestone Potenza S001serisi ultra performans sağlar, dünyanın en iyi otomobilleri tarafından tercih edilen lastikler, sürüş performansını en üst düzeyde yükseltir.

Lastiklerde ses düzeyi ne kadar az olursa araçtan alınabilecek keyifte bir o kadar yüksek olacaktır. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz modellerin dışında Falken Ziex ZE 310 Ecorun, Nokian Wetproof ve Fulda SportControl gibi markalar dünyanın en sessiz lastik çeşitleri arasında yer almayı başarmıştır.

Not: Bu lastikler diğer lastiklere göre fiyat bakımından daha pahalıdır.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

29.09.2020

Hava Filtrelerinizi Değiştirmenin Faydaları

03.07.2020

Arabanın Plakası Düşerse Ne Yapılmalı

31.12.2021

Kasko Sigortası Ek Teminatları Nelerdir

16.02.2021

Trafikte Stresi Azaltacak Tavsiyeler