Kasko Sigortası Teklif Al

ABONE OL
Kasko Sigortası Teklif Al

İnternet kasko sigortası teklifi almanın en kolay ve en hızlı yoludur. Eskiden kasko sigortasını yaptırabilmeniz için bir acenteyle görüşmek zorundaydınız ancak günümüzde artık böyle bir zorunluluk bulunmamaktadır. Kasko sigortası teklifi almadan önce kaskonun ne işe yaradığını bilmeniz doğru olacaktır. Bu sayede teklifinizi alırken göz önünde bulundurduğunuz riskleri de öğrenmiş olursunuz.

Kasko Nedir?

Kasko sigortası üçüncü kişilerin aracınıza vermiş olduğu zararlar, çalınma, yanma gibi durumlarda aracınızın güvence altına alınmasını sağlayan bir sigorta türüdür. 

Kasko Sigortası Zorunlu Mudur?

Kasko sigortasını trafik sigortasından ayıran en önemli özellik isteğe bağlı olmasıdır. Bunun için isteyen aracına kasko yaptırır isteyen yaptırmaz.

Kasko Yaptırmak Neden Önemlidir?

Kasko zorunlu olmadığından dolayı sürücülerin ister istemez kafasında neden önemli sorusu canlanıyor. Bizde kasko sigortasının önemine dikkat çekmek için basit bir açıklama yapalım. Araç kullanmak her zaman riskleri beraberinde getiren bir durumdur. İster acemi bir sürücü olun isterseniz usta bir sürücü olun en ufak dikkatsizliğiniz ya da başkasının dikkatsizliği kaza yapmanıza neden olabilir. Riskin büyüklüğüne göre kasko yaptırdığınızda aracınızda meydana gelen bir zarar belli teminatlar kapsamında sigorta şirketiniz tarafından karşılanır. Özellikle üst model bir araca sahipseniz kasko sigortası yaptırmanız gereklidir.

Kasko Hangi Durumlarda Ödeme Yapmaz?

Kasko sigortası sizi maddi anlamda koruyabilecek pek çok desteğe sahipken bazı durumlarda da ödeme yapmayabilir. Kasko sigortasının kapsamını belirleyecek olan şey sizin teminatınızdır. Kasko sigortası yaptırılırken mutlaka riskler doğrultusunda her şeyin açık bir şekilde poliçe üzerinde yazılması gerekir. Kasko sigortasının hangi durumda ödeme yapmayacağı poliçeniz üzerinde açık bir şekilde belirtilmiştir.

Kasko Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

İnternetten kasko teklifi alınmasının en önemli nedeni daha uygun fiyatların olmasıdır. Ancak kasko fiyatı belirlenirken birtakım hususlar ön planda tutulur. Bunlar şöyle sayılabilir:

  • Aracın plaka ili,
  • İkamet edilen il,
  • Aracın ve araç sahibinin geçmiş hasar bilgileri,
  • Aracın türü ve aracın tipi
  • Ruhsat sahibinin yaşı
  • Daha önce kaskosunun olup olmadığı

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

01.07.2021

2022 Ford Evos İncelemesi

20.10.2020

Defansif Sürüş Nedir - İşte Hayatınızı Kurtaracak Bilgiler

21.08.2020

Sürücülerin Yolcu İndirip Bindirirken Uyması Gereken Kurallar Nelerdir

25.05.2021

Trafik Cezası Nereye Ödenir