LPG Dönüşüm Fiyatları 2022: LPG Montaj Fiyatları

ABONE OL
LPG Dönüşüm Fiyatları 2022 - LPG Montaj Fiyatları

LPG yani Sıvılaştırılmış Petrol Gazı, bütan ve propan gazlarının karışmasından oluşmaktadır. Gaz üretilirken ham petrol damıtılır ve bu damıtma esnasında ya da doğalgaz yataklarından elde edilir. LPG elde edilirken renksiz ve kokusuzdur. Gazın yanıcı ve patlayıcı olma özelliği göz önünde bulundurulduğu için olası kaçak durumunda fark edilebilmesi için özel bileşenlerle kokulandırılması sağlanmıştır. İlk olarak İngiltere’de kullanılmaya başlanan LPG ülkemize geldiğinde benzin ve dizel yakıt türlerine göre daha ucuz olmasından dolayı otomobillerin büyük bir bölümüne sonradan LPG taktırılmıştır.

Yakıt fiyatlarının her ay artması sürücülerin otomobillerinde LPG kullanmasına neden olmuştur. Bir otomobil üretildiğinde benzin ya da dizel seçenekleriyle donatılırken sürücüler araçlarına sonradan LPG taktırmayı tercih etmişlerdir. Günümüzde sıfır otomobillerde dahi fabrika çıkışlı LPG’li araçlar bulunmaktadır.

Yeni otomobil alanlar eğer araçları benzinli ve LPG bulunmuyorsa bu durumda LPG montajı yaptırmak isteyebilir. Bu durumda merak edilen konu ise LPG montaj fiyatları olmuştur.

LPG Dönüşüm Maliyeti

LPG dönüşüm fiyatları tercih edilen markaya göre değişiklik gösterir. Sürekli artan kur ve benzin fiyatları da yine LPG dönüşüm maliyetini artıran konular arasında yer almaktadır.

Aşağıda net olmamakla birlikte bazı markalara ait LPG dönüşüm fiyatları yer almaktadır. Fiyatlar kur göz önünde bulundurulduğunda sürekli değişmektedir.

  • Atiker LPG montaj fiyatları 4000 TL ile 10,250 TL arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır.
  • Akl LPG montaj fiyatları 4000 TL ile 10,250 TL arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır.
  • Cangas LPG montaj fiyatları 3250 TL ile 6000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır
  • Brc LPG montaj fiyatları 590 € Euro ile 1250 € arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır.
  • Lovato LPG montaj fiyatları 480 € ile 825 € arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır.
  • Mimgas LPG montaj fiyatları 3500 TL ile 6250 TL arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır
  • Romano LPG montaj fiyatları 5500 TL ile 8250 TL arasında değişiklik göstermektedir. Nedeni ise silindir farkından kaynaklanmaktadır

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

06.07.2021

Radyoaktif Madde Taşımacılığı

01.12.2021

Direksiyon Sınavından Neden Kalıyoruz

24.05.2021

Sürücü Kursu Açmak İçin Ne Gerekli

06.07.2022

Direksiyon Sınavına Geç Kalırsam Ne Olur