Sürücü ve Yol Konulu Sevilen Filmler

ABONE OL
Sürücü ve Yol Konulu Sevilen Filmler

Pek çoğumuz koltuğumuzda otururken seyahat planları yapar ve yeni yerler görmek için kendimize alternatif rotalar çizeriz. Ancak yine çoğumuz çizdiğimiz bu rotalarda harekete geçecek kadar da cesaretli değiliz. Bunun içinde genelde beklentimiz bizi harekete geçirecek olayların ve kişilerin olmasıdır. Aşağıda bahsedeceğimiz sürücü ve yol konulu filmler ise sizi harekete geçirmek için önemli bir başlangıç olabilir.

  1. İyi Bir Yıl

2006 yılı yapımı olan filmde Oscar ödüllü Russel Crowe başrol oyuncusu. Filmin yönetmenliğini daha önce Gladiator filminden tanıdığınız isim Ridley Scott yapıyor. Filmin konusuna baktığımızda kendini beğenmiş olan bir borsacı amcasının ölümü sonrasında uzun bir yolculuğa çıkıyor ve film yolculuk sırasında başka bir hikayeye dönüşüyor.

  1. Yaban

Film talihsiz bir kadının hikayesini konu alıyor. 2014 yapımı olan filmde hayatında tüm olumsuzlukları aynı anda yaşayan kadın doğa yolculuğuna çıkar ve bu yolculuk esnasında da kendi psikolojisini düzeltmeye çalışır.

  1. Özgürlüğün Bedeli

Yasa dışı para kazanan iki hippinin hikayesinin anlatıldığı filmde 60’ların Amerikası konu alınıyor. Film o dönemin zor koşullarını da ağır bir şekilde eleştirmiş.                                               

  1. One Week

Kanser olduğunu öğrenen bir adam tedavi ile birlikte hayatta kalma şansının %10 olduğunu öğrenince ikinci el bir motosiklet alarak kendisini rotası olmayan yollara vurur. Yolculuk sırasında farklı insanlarla tanışarak hayatın anlamını bulmaya çalışır.

  1. Tibet'te Yedi Yıl

1997 yapımı olan filmin başrolünde Brad Pitt yer alıyor. Avusturyalı bir dağcının hayatının anlatıldığı filmde dağcı Himalayalara tırmanmaya çalışırken İngilizler tarafından esir alınır ve buradan kaçarak Tibet’ e sığınır.                                                                  

  1. Yanyol

Evliliği ya da kariyeri başarısız olan kişilerin mutsuz olması normaldir. Filmde başrol oyuncusunun da içinde olduğu durum tamamen bundan ibarettir ve yaşadığı bu durumdan sıyrılabilmek için evlenmek üzere olan oyuncu arkadaşı ile yolculuğa çıkmaya karar verir.

  1. Özgürlük Yolu

Tüm malvarlığını bir hayır kurumuna bağışlayan Cris, Alaska’ya doğru yola çıkar. Yolculuk sırasında ise hayatını etkileyecek olan birtakım olaylar yaşar. Filmin genel konusuna baktığımızda hayatın gerçeklerini ve ölümün kaçınılmazlığını anlatıyor.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.04.2021

Ehliyet Kayıp İlanı Vermek Zorunlu mu

23.02.2021

Bozuk ve Yanmayan Far Cezası Ne Kadar? 2021

06.04.2022

Afyonkarahisar Emirdağ Sürücü Kursları - Emirdağ Ehliyet Kursları

15.10.2020

Abart Egzoz Muayeneden Geçer mi