Yakıt Depo Güvenlik Kiti Nedir

ABONE OL
Yakıt Depo Güvenlik Kiti Nedir

Yakıt depo güvenlik kitinin ne işe yaradığını bilmeyenler için hemen açıklayalım. Yüksek tonajlı araçlarda kullanılan bu kit, mazot hırsızlığının önüne geçebilmek için geliştirilmiş olan bir yöntemdir. Güvenli bir yöntem olmasından dolayı özellikle şirketler büyük tonajlı araçlarında bu kiti kullanarak tasarruf elde etmeyi planlamaktadır. Güvenlik kiti sayesinde aracın deposundaki yakıt çalınamaz.

Sert alüminyum malzemeden yapılmış olan süzgeci sayesinde mazot deposuna hortum sokulması engellenmiştir. Basit bir kuruluma sahip olan bu kitler, herkes tarafından kullanılabilir.

Güvenlik Kitini Herkes Kurabilir mi?

Yakıt depo güvenlik kilidinin kurulumu oldukça basittir. Herhangi bir ekipmana gerek kalmadan kolayca araca montaj edilebilir. Kompakt bir tasarıma sahip olan bu kit şifreli kilitleme sistemine sahiptir. Darbelere karşı dayanıklı olduğundan, kamyon, tır ve iş makinelerinde kolayca kullanılabilir.

Güvenlik Kiti Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Araçlarınıza alacağınız, montaj yapacağınız her parçanın mutlaka TSE garantisinin ve onayının olmasına dikkat etmeniz gerekir. TSE onayı bir ürünün kullanılıp, test edildiğini ve herhangi bir sorun tespit edilmediğini gösterir.

Güvenlik kiti seçiminde dikkat dilecek en önemli husus sızdırmazlığının olmamasıdır.

Yakıt Güvenlik Kitinin Faydası Nedir?

Yakıt güvenlik kiti büyük iş makinelerinde kullanıldığından dolayı yöneticiler araçlarını takip etmek zorunda kalmaz. Takip edilmediğini bilen bir sürücü daha rahat çalışacağından dolayı bu onun performansına da doğrudan etki edecektir. Yakıt güvenlik kitiyle birlikte araç takip sistemi kullanan firmalar yakıt tasarrufu sağlamış ve bu sayede personellerini rahatsız etmeden uzaktan denetlemiş olacaktır.

Yakıt güvenlik kitlerinin en önemli özelliklerinden birisi de dayanıklı olmasıdır. Çevresel koşullarda -43 derece ile +126 dereceye kadar dayanabilir. Dolayısıyla bu kitin montaj edildiği bir araç hava koşullarından hiçbir şekilde etkilenmez.

Mazot alırken üzerindeki delikler dolayısıyla yakıt alımı kolay olur. Bu kitlerin sensörlerle uyumlu olmasından dolayı olası bir şekilde deponun zorlanması halinde alarm sisteminin devreye girmesini sağlayabilir.  

Sonuç olarak işletmeler alacakları yakıtları kadar aldıkları yakıtlarını korumak ve tasarruf etmek zorundadır. Bu kitler sayesinde de bunu endişe etmeden yapabilirler.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

25.02.2022

Direksiyon Sınav Ücreti Ne Kadar? 2022

31.05.2021

Ehliyet Harcı Nereye Yatırılır? 2021

03.06.2020

Niğde Sürücü ve Ehliyet Kursları

20.05.2021

Ehliyet Yenileme Harcı ATM'den Nasıl Yatırılır