Yerli Üretim Arabalar Hangileri

ABONE OL
Yerli Üretim Arabalar Hangileri

Otomobil kredilerinin cazip ve kolay hale gelmesi sıfır bir araç almak isteyenlerin de işini kolaylaştırdı. Artık insanlar ellerine geçen bir miktar parayla sıfır bir aracı rahatlıkla alabiliyorlar. Ancak önemli olan şey aracı almak değil aldıktan sonra bu kredilerin taksitlerini ödeyebilmektir.

Sıfır araçlarda fiyatlar değişkenlik gösterirken markalar arasında da fiyat noktasında ciddi uçurumlar vardır. Bunun için herkes sıfır bir araç almak istediğinde önce bütçesini düşünmek zorundadır.

Tercih edilen araçlar içerisinde en çok yerli araçlar olurken merak edilen hususlardan birisi de Türkiye’de üretilen yerli üretim araçlarda merak konusu olmuştur.

Türkiye’de Üretilen Yerli Araçlar

Renault Mais

Türkiye’de üretilen yerli araçlar arasında en çok tercih edilenlerden birisi Renault Mais olmuştur. Aracın çok tercih edilmesinin nedeni ise her bütçeye uygun olan ekonomik araçları satıyor olmasıdır. Renault’un Türkiye’de üretimi yapmış olduğu araçlar ise Megane, Talisman, Clio, Symbol, Tourer ve Kadjar gibi modellerdir.

Fiat

Geçtiğimiz 5 yıllık süreç içerisinde Türkiye’de satış birincisi olan Fiat farklı modellerle sürücülere ekonomik araçlar sağlayabiliyor. Kendi segmenti içerisinde en ekonomik olmasıyla da bilinen Fiat yerli üretim araçlara sahip. Yakın zamanda SUV araç üretiminde de başarılı modelleri ortaya çıkarmış olması markanın giderek büyümesine katkı sağlayacaktır.

Honda

Honda yerli üretim olmasına karşın parçalarının Japon olması nedeniyle yerli üretim sınıfında orta ve üst klasmanda yer alan bir markadır. Son yapmış olduğu estetik dokunuşlar sayesinde marka Türkiye’deki satışlarını daha da artırmıştır.

Toyota

Toyota yerli üretim olmasının yanı sıra sağlamlığı ile ön plana çıkmış olan bir araçtır. Yedek parça ve servis konusunda sürücülere hiçbir şekilde sorun yaşatmayan markanın Türkiye’de farklı segmentlerde araçları yer almaktadır. Toyota’nın öne çıkan markaları arasında Corolla, Auris ve Avansis vardır.

Hyundai

Hyundai ‘de yerli üretim ve her bütçeye uygun araç satışı yapan bir markadır. Yedek parça ve servis konusunda sorun yaşmayacağınız markanın ön plana çıkan modelleri ise Accent (Blue) ve üst klasmanda yer alan Sonata’dır.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

31.12.2021

Nallıhan Sürücü Kursları - Nallıhan Ehliyet Kursları

15.09.2022

El Konulan Ehliyet Nasıl Geri Alınır

01.12.2022

Araç Lastik Kullanım ve Raf Ömrü Ne Kadar

07.06.2021

Hangi Ülkelerin Ehliyeti Türk Ehliyetine Çevrilebilir