Youtube Popüler Motosiklet Kanalları

ABONE OL
Youtube Popüler Motosiklet Kanalları

Sosyal medya hayatımıza iyice yerleşirken, sosyal medya üzerinde insanların takip ettiği platformlarda birbirinden farklı türlere sahip. Video izlenme oranıyla lider konumda olan Youtube ise sosyal bu platformlar içerisinde en iyisi.

Youtube’de bulunan içerikler farklı kanallar üzerinden izleyiciye sunuluyor. bu içeriklerin konusu kişiye göre belirlenmiş olduğundan dolayı özellikle motosiklet severlerin takip ettiği belli başlı kanallar mevcut. Makalemizde ise Türkiye’de en çok izlenen motosiklet ve motovlog kanalları ise şöyle: 

  1. Kemal Tuğrul Sümer

İlk kez 2011 yılında paylaşım yapmaya başlayan Kemal Tuğrul Sümer, motovlog kanalında sohbet ve gezi üzerine paylaşımlar yapıyor. 

  1. Motorcu Muhabbeti

2014 yılında açılmış olan motorcu muhabbeti kanalında motor aksesuarları, canlı yayınlar ve motorlar üzerindeki teknik detaylar hakkında içerikler mevcut. 

  1. Motoron Dergisi

Motoron dergisi, Türkiye’de motosiklet tutkunlarına en çok yayın satan dergiler arasında yer alıyor. Resmi bir Youtube kanalı olan Motoron Derginin içeriklerinde motor incelemeleri, motosikletlerin tarihi ile ilgili yayınlar var. Kanal ilk olarak 2010 yılında paylaşım yapmaya başladı.

  1. Kolaçan

Motosiklet bakım ve onarımları hakkında bilgiler veren kanalda test videoları da mevcut. İlk kez 2016 yılında açılan kanalın ciddi bir takipçi kitlesi mevcut.

  1. Motopixel Tv

Motosiklet sevdalılarına özel yayınlar yapan kanal hiçbir markaya ya da kuruma hizmet veriyor. Kanalda her şey doğrulukla anlatılırken markaların iyi yönleri ve kötü yönleri açık bir şekilde izleyiciyle paylaşılıyor. 2017 yılında içeriklerin eklenmiş olduğu kanal başarılı bir şekilde yola devam ediyor.

  1. Motomania

2013 yılında içerik paylaşımına başlayan kanalda ekipman incelemesi ve izleyicilerden gelen soruların cevapları bulunuyor.

  1. Tektabanca

Kanalın sahibi Amerika’da yaşayan bir motosiklet hayranı, ilk olarak 2015 yılında paylaşım yapmaya başlanmış olan kanalda motor sohbetleri ve seyahat alanları konu ediliyor.

  1. Alpha Motovlog

İlk kez 2015 yılında açılmış olan kanalda ekipman, motor incelemeleri ve seyir defteri gibi içerikler yer alıyor. Kanalın başarılı bir içerik üreticisi olmasından dolayı giderek büyümesi hedefleniyor.

  1. Altın Elbiseli Adam

Barkın Bayoğlu, motosiklet meraklılarını 2007 yılında açmış olduğu Altın Elbiseli adam kanalında bir araya getirmişti. 15 Temmuz şehitler köprüsünde acı bir kaza sonucunda hayatını kaybetti ve motosiklet hayranlarını üzdü.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

17.02.2021

Ambulans Şoförü Nasıl Olunur

03.02.2022

Antifriz Ne Zaman Değişir

25.07.2023

Motosiklet Sınavı Nasıl Yapılır

06.05.2022

Araç Boya Koruma Nedir, Boya Koruma Yapılmalı mıdır